top of page

Support Group

Public·43 members
Nimesh Tailor
Nimesh Tailor

LeLe - Am Avut Un Vis Frumos NEW!"Este o situaţie cel puţin ciudată, mai ales pentru Răzvan, pentru că el în astfel de situaţii nu a mai fost şi îşi doreşte foarte mult să joace. Din discuţiile pe care le-a avut cu ei, când a semnat cu Ajax, era un proiect foarte frumos vis-a-vis de el, dar nejucând, nu poţi să rămâi la nesfârşit, indiferent că e Ajax sau orice altă echipă. (...)
LeLe - Am avut un vis frumos


Download: https://www.google.com/url?q=https%3A%2F%2Furluso.com%2F2udA1I&sa=D&sntz=1&usg=AOvVaw2PgGQRNpfKWuczO7d7GL-3Nu de puţine ori, evenimente pe care nu le-am putut controla şi care mi-au dat peste cap programul mult prea încărcat, au avut mai multe părţi bune decât rele. Un asemenea eveniment s-a întâmplat la prima vizită la Meiji Jingu, când o repriză de ploaie torenţială m-a prins, probabil nu întâmplător, lângă temizuya şi m-a obligat să stau câteva zeci de minute în acel loc.


O vreme am stat bosumflată, supărată, încercând să-mi dau seama cât va dura. Priveam picăturile mari, rare, care se izbeau de pietrişul de pe alee, mutând pietricelele mici. Apoi, ploaia s-a înteţit, picăturile s-au unit şi au devenit şuvoaie. Clădirea de vis-a-vis se vedea printr-o pânză de apă care îi schimba culorile şi textura, făcând-o să arate ca o pictură impresionistă. În momentul acela totul s-a schimbat şi am început să mă bucur de frumuseţea acelor clipe.


Si cum ar putea ea sa inteleaga? A facut scoala pe apucate, nici n-a ajuns la liceu si s-a si maritat. Acum munceste cu ziua in sat, dar asta numai cand are noroc si o cheama cineva. De cand i-a murit barbatul face foamea. Oricum, in casa n-a avut niciodata un frigider, macar. Ar fi prea scump sa plateasca curent electric si pentru el. Locuieste in Mogosoaia, langa Bucuresti, intr-o darapanatura de casa gata sa cada pe ea. Are, cu totul, opt copii: unul e la puscarie, cinci au plecat in lume sa se descurce singuri. In casa ei din Mogosoaia a mai ramas doar cu doi: cu Lele si cu Bebel, fratele mai mare. Pe Bebel nu l-a trimis niciodata la scoala, e analfabetul casei. Copilul are doar 12 ani, dar mama il tine langa ea sa faca treburile mai grele, de barbat: aduna fier vechi, face de paza, cara apa, iarna da la zapada, strange lemne din padure si tot ce mai trebuie. Singura zice ca nu s-ar descurca si ca, daca n-ar fi Bebel, ar muri toti trei de foame.


Dar Lele de abia are o vechitura de ghiozdan primit de pomana. Rechizite mai primeste de la scoala, dar tot nu-i ajung. Astazi i-am daruit cateva caiete. Se napusteste asupra lor ca si cand ar fi prima data cand vede asa ceva. Le deschide pe fiecare, le rasfoieste si, cand se convinge ca nu-l vede nimeni, le miroase. 'Hmm, miros a nou!', murmura. Carti cu povesti n-are, mama n-a avut niciodata bani sa-i cumpere asa ceva. Nici carti de colorat n-a avut vreodata. Povesti citeste numai dupa amiaza, dupa ore, cand ajunge peste drum, la fundatia The Door. Acolo se simte acasa, acolo mananca dupa amiaza o ciorba calda. La fundatie merge in fiecare zi sa-si faca temele cu voluntarii. Caci mama nu l-a ajutat acasa niciodata la teme, nu se pricepe sau n-are timp.


Exista trei tipuri de nume in Romania! Nume de familie, nume de botez si nume de Bursuc. "Eu trebuie sa devin nasul lor, eu trebuie sa ma gandesc la un nume de scena care sa sune atat de frumos, sa sune bine", spune Dan Bursuc


Americanii il au pe Don King, promotor de box. Romanii il au pe Dan Bursuc, promotor de manele. Un mare procent din artistii sau melodiile de astazi sunt produse de acest guru al muzicii de paranghelie. Nu-l cheama Bursuc, ci Paraschiv si a aflat pe propria piele cat de important este un nume de scena pentru soarta unui manelist. Iata cum decurge procesul de creatie. "Pui de Lele asta mic tot asa avea vreo 12 ani. Si i-am zis bai esti ca un pui de lele si sunand asa bine am zis de ce sa nu-i zic lele? si asa a ramas lele", mai spune producatorul. "Ma bucur ca foarte mult ca mi-a ales acest nume, este un nume usor de retinut si mi-a placut foarte mult si mie", a declarat Lele, cantaret de manele. "Pe ea o cheama Roxana. Roxana iar nu-mi suna bine si atunci de ce nu-i spun Nana". Si aici a avut Dan Bursuc o viziune. Un poster pentru un concert de manele, cu duetul Lele si Nana, cap de afis.


Ne-au predat așa ceva în școală? Parcă nu. Aș fi ținut minte. Dar am făcut zoologie și sigur am avut și capitolul zburătoare. Dacă ne-au predat și eu am lipsit tocmai de la lecția cu rândunica? 041b061a72


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

 • Julie Payne
 • Michael Kurz
  Michael Kurz
 • Warner Kale
  Warner Kale
 • hania amir
  hania amir
 • Wesley Greer
  Wesley Greer
bottom of page